Η GPB δραστηριοποιείται από το 1999 με την ονομασία GBA στην εμπορία, ενοικίαση και τεχνική υποστήριξη φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων αλλά και κάθε είδους μηχανών γραφείου.

Βασικός στόχος της πολυετούς παρουσίας μας στην Ελληνική αγορά είναι ή κάλυψη κάθε είδους ανάγκης τού καταναλωτή από το αρχικό  στάδιο αγοράς ενός καινούργιου ή και  ανακατασκευασμένου μηχανήματος, καλύπτοντας όλες τις ενδιάμεσες απαιτούμενες ενέργειες τεχνικής υποστήριξης, (αναβαθμίσεις,  προμήθειες  ανταλλακτικών, αναλωσίμων υλικών  και κάθε τύπο toner),  σε ηλεκτρονικό  και μηχανολογικό εξοπλισμό ούτως ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν μια πλήρη και υψηλού επιπέδου συνεργασία μαζί μας.
 
Η επέκταση των μέχρι σήμερα δραστηριοτήτων μας, περιλαμβάνει  την  εισαγωγή  επιτραπέζιων  οθονών  και Laptops σε  ασυναγώνιστες τιμές, η συντήρηση  και  παρακολούθηση  των  οποίων  πραγματοποιείται  από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό για κάθε είδους ανάγκη σε hardware και  software, πού τυχόν  να  προκύψει.
 
Εκτός των όσων αναφέρονται ανωτέρω, μπορείτε να μπείτε στις υπηρεσίες μας για να διαπιστώσετε ένα πλήθος υπηρεσιών πού μπορούμε να σάς παρέχουμε για την πλήρη οργάνωση τού γραφείου ή της εταιρείας σας.